Afbeelding: Niels Schilstra - Portret

Even voorstellen... Niels Schilstra!

14-9-2021

Wat is je rol bij Meelis & Partners? 

“Ik ben trainee bij Oosterhoff en werk in 2021 bij dochterbedrijf Meelis & Partners. Mijn rol binnen Meelis & Partners is tweeledig. Aan de ene kant doe ik inhoudelijke kennis op over safety en security – om dit op de kaart te zetten in bijvoorbeeld gebiedsontwikkelingen. Aan de andere kant verbind ik als Oosterhoff-trainee kennis binnen de organisatie met elkaar.” 

Wat doet Meelis & Partners?

“Meelis & Partners ontwerpt veiligheid. Door in het ontwerp slimme keuzes te maken kan veiligheid in het ontwerp al voor een groot deel geborgd worden. Hierdoor zijn er later in het proces minder beveiligingsmaatregelingen nodig.” 

Waarom kiezen klanten voor Meelis & Partners?

“Klanten kiezen voor Meelis vanwege de specialistische kennis op het gebied van integrale veiligheid. Door het thema veiligheid integraal te benaderen, realiseert de klant een effectief en efficiënt resultaat. Hierbij stelt Meelis & Partners de juiste vragen en wordt constant het oog op de te beschermen belangen gehouden.” 
 
Wat is de uitdaging in je dagelijkse werk?

“De uitdaging in mijn dagelijkse werk is om de specialistische kennis over veilig ontwerpen snel tot mij te nemen. Werken bij Meelis & Partners biedt de kans om in korte tijd veel te leren over veiligheid.” 

Wat geeft je de meeste voldoening? 

“Samenwerken met collega’s, leren van elkaar en bijdragen aan een kantoor met een duidelijke visie en expertise geven mij veel voldoening. Verder vind ik het als Oosterhoff-trainee erg mooi om de samenwerking tussen de werkmaatschappijen te bevorderen en de aanwezige kennis en kunde met elkaar te verbinden.” 

Wat levert samenwerking met Meelis & Partners voor klanten op?

“De samenwerking met Meelis & Partners levert klanten een volledig integraal en intrinsiek veilig ontwerp op. Door aandacht te hebben voor alle aspecten van veiligheid (denk aan fysieke veiligheid, sociale veiligheid, beveiliging, brandveiligheid, verkeersveiligheid) en hierbij de gebruiker constant centraal te stellen, ontwerpt Meelis & Partners veilige gebieden en gebouwen waarin mensen veilig zijn en zich veilig voelen! Dit zonder de transparantie en mobiliteit te beperken.”