Micha Meelis spreekt tijdens CPTED-studiemiddag

12-11-2019

Het Beccaria Instituut organiseert op 21 november 2019 een studiemiddag met als thema “De waarde van CPTED voor security risk management".

Micha Meelis zal tijdens deze studiemiddag de meerwaarde van CPTED en de meest effectieve aanpak hierbij presenteren en verdedigen. Beccaria nodigt u van harte uit tijdens deze studiemiddag mee te denken en te discussiëren over dit onderwerp. De studiemiddag start om 13:00 uur. Beccaria vraagt voor het bijwonen van de studiemiddag een geringe bijdrage in de onkosten van € 10,00. Heeft u interesse om deze studiemiddag bij te wonen stuur dan een e-mail naar: info@kernel-groep.nl

Crime Prevention Through Environmental Design richt zich op het positief beïnvloeden van het gedrag van mensen. Dit met het doel criminaliteit te voorkomen of te beheersen, de angst voor criminaliteit te verminderen en de kwaliteit van wonen, werken en recreëren te verbeteren. CPTED is daarmee geen risicomanagementtool, maar een ontwerp- en beheerconcept.

Wilt u een gesprek met een van onze adviseurs om de mogelijkheden van het toepassen van CPTED in uw project te bespreken, neem dan contact met ons op!

Afbeelding: Event C