Afbeelding: Risk

Welke risico's loopt u?

22-9-2021

Weet u welke personen, zaken en processen kritisch zijn voor uw bedrijfsvoering? Weet u welke risico’s deze 'te beschermen belangen' lopen om uit te vallen? Zijn deze risico’s realistisch of liggen hier gevoelens aan ten grondslag? Aan de hand van deze vragen is het mogelijk om te bepalen welke risico's u daadwerkelijk loopt.
 
Daarnaast is het zaak om te kijken naar de (veiligheids)maatregelen. Welke maatregelen zijn er zoal genomen om risico’s (zoals een inbraak of brand) te vermijden? Zijn deze maatregelen nog actueel en effectief? Kortom: veel vragen die van invloed zijn op de veiligheid en continuïteit van uw onderneming!
 
Meelis & Partners ondersteunt architecten, ondernemers, gemeenten en ander semi-overheidsinstanties bij het in kaart brengen van de bedrijfskritische elementen. Ook adviseren wij met betrekking tot het beheersbaar maken en houden van de risico’s. In nieuwbouwprojecten, maar ook in bestaande gebouwen en haar omgeving. Niet alleen in het integrale ontwerp, maar ook tijdens het beheer. Zo houdt u grip op de continuïteit van uw onderneming.
 
Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met ons en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op!
 
Meelis & Partners
Veiligheid voor gebied, gebouw en gebruiker